Flexibel

Flexibel projectbeheer

Hoe u uw projecten ook heeft ingericht, u kunt ze beheren in WATCH. En komt u er niet uit, dan helpen wij u graag.

Aangepast aan uw proces

U hoeft uw bedrijfsproces niet aan te passen als u WATCH gaat gebruiken. Het pakket kan praktisch altijd zo ingericht worden dat het zich aanpast aan uw proces. WATCH helpt u bovendien graag bij deze eerste inrichting.

Onbeperkt eigen velden aanmaken

U kunt al uw informatie in WATCH registreren. U kunt namelijk zelf onbeperkt eigen velden aanmaken met behulp van kenmerken en domeinen. Kenmerken kunt u toepassen op een project, een projectonderdeel, een medewerker, een relatie, een contactpersoon, een werkdag of een factuur. En alle typen kenmerken zijn mogelijk, van ja/nee velden, tekstvelden tot en met geheel zelf samen te stellen lijsten (domeinen). Als u dat wenst, kunt u bovendien zelf bestanden toevoegen aan het systeem.

Altijd en overal

Uw medewerkers kunnen met WATCH mobiel altijd en overal de eigen uren en planning bijhouden. WATCH is namelijk een online applicatie. Bovendien is er ook een mobiele versie voor onderweg. Deze lichtere versie laadt snel en kan op iedere smartphone en tablet worden gebruikt.

Autorisatie

Per groep gebruikers kunt u in WATCH de rechten tot op detailniveau instellen. Zo bepaalt u zelf wie welke informatie kan zien en registreren.

Maatwerk

Heeft u hulp nodig bij de inrichting of heeft u behoefte aan extra mogelijkheden in WATCH? Geen probleem! Wij helpen u snel en tegen lage uurtarieven.

Functionaliteitsoverzicht

In het functionaliteitsoverzicht staan de belangrijkste mogelijkheden die de WATCH-modules u bieden op een rij.

Demonstratie

Probeer WATCH zelf uit in de online demo-versie of vraag een kosteloze demonstratie van WATCH aan bij u op locatie.

WATCH, zorgeloos projectbeheer

Laatste nieuws

Kenmerk invullen verplichten

Niet alleen kunt u in WATCH onbeperkt eigen kenmerken aanmaken. U kunt uw medewerkers nu ook verplichten om deze kenmerken in te vullen.

Lees meer

Iedere gebruiker een eigen menu

Vanaf versie 5.2.0 kan iedere gebruiker van WATCH een eigen menu samenstellen. Door dit menu te gebruiken, vindt u de door u gewenste schermen met nog maar één klik van de muis.

Lees meer

Nieuwe server, nieuwe mogelijkheden

De server waarop de WATCH-installaties van onze huurklanten draaien, wordt vervangen door een nieuwe, snellere versie. Tegelijkertijd krijgt u als huurklant hierdoor meer mogelijkheden.

Lees meer

Nieuwe klanten brengen u in hogere sferen

Bent u tevreden over WATCH? En zou u ons aanraden bij andere organisaties in uw netwerk? Dan belonen wij dat graag door u in hogere sferen te brengen!

Lees meer