WATCH Framework als basis

Het WATCH-framework heeft een groot aantal onderdelen die snel ingezet kunnen worden om op basis van uw wensen een maatwerkapplicatie te realiseren:

 • Flexibele menustructuur
 • Inlogpagina en bijbehorend beveiligingsmechanisme
 • Gebruikers/medewerkers beheerschermen
 • Groepen gebruikers / medewerkers beheer-schermen
 • Autorisatie van groepen medewerkers (welke gebruiker krijgt toegang tot welke schermen)
 • Structuur voor ondersteuning van meerdere talen
 • Online help structuur
 • Etc.

Door bij het bouwen van maatwerk applicaties het WATCH framework als uitgangspunt te nemen kunnen we ons direct richten op de kernfunctionaliteit die u als klant gerealiseerd wilt zien. Op deze manier besparen we kostbare tijd en geld.

Een paar voorbeelden

Hieronder worden een paar voorbeelden gegeven waar het WATCH Framework als basis heeft gefunctioneerd voor de webapplicatie.

Smashing tennisbaanreserveringssysteem

Een voorbeeld van de inzet van het WATCH framework voor een webapplicatie is het Smashing tennisbaanreserveringssysteem. Met deze applicatie kan een tennis- of squashbaan worden gereserveerd en betaald.

Smashing tennis reserveringssysteem
Smashingtennis front end schermvoorbeeld

De applicatie is geschikt om de tennisbanen en squashbanen van meerdere locaties te doorzoeken en te presenteren. De backend van het systeem het beheer van de gebruikers, klanten en boekingen zich afspeelt is gebaseerd op het WATCH framework.

Smashingtennis backend
Smashingtennis backend schermvoorbeeld

Bezoek de website www.smashingtennis.nl/reserveren

Prezzip website en webwinkel

Prezzip is een webshop voor Prezi templates. In de webshop kan gezocht worden op verschillende producttypes en kenmerken. Na het verzamelen van de gewenste producten in de winkelwagen kunnen deze besteld, betaald en vervolgens gedownload worden.

Prezzip template winkel
Prezzip front end schermvoorbeeld

Bezoek de webshop www.prezzip.com

Basystemen multisite product catalog

Voor Basystemen hebben we op basis van het WATCH Framework een online catalogus gemaakt om haar producten te presenteren. Het bijzondere van dit project is dat alle producten die Basystemen voert in een enkele centrale catalogus online wordt beheerd.  Vervolgens worden selecties uit deze centrale catalogus voor verschillende doelgroepen op verschillende websites gepresenteerd:

 • de website www.basystemen.nl toont alle producten in de catalogus
 • de website www.bashuur.nl toont alle producten die gehuurd kunnen worden
 • de website www.meetbuisjes.nl toont alleen de meetbuisjes die in de catalogus aanwezig zijn
 • etc.

Meetbuisjes cataloguspagina
Meetbuisjes catalogus front end pagina

En ook deze website...

Ook de website die u momenteel bekijkt maakt gebruik van het WATCH Framework. Het WATCH CMS dat we gebruiken voor al onze websites is ook gebaseerd op het WATCH framework. In onderstaand scherm zien we het belangrijkste scherm van het CMS. Vanuit dit "menu" scherm wordt de complete websitestructuur  als ook de content van de website beheerd.

WATCH CMS menu pagina
WATCH CMS schermvoorbeeld

Laatste nieuws

Kenmerk invullen verplichten

Niet alleen kunt u in WATCH onbeperkt eigen kenmerken aanmaken. U kunt uw medewerkers nu ook verplichten om deze kenmerken in te vullen.

Lees meer

Iedere gebruiker een eigen menu

Vanaf versie 5.2.0 kan iedere gebruiker van WATCH een eigen menu samenstellen. Door dit menu te gebruiken, vindt u de door u gewenste schermen met nog maar één klik van de muis.

Lees meer

Nieuwe server, nieuwe mogelijkheden

De server waarop de WATCH-installaties van onze huurklanten draaien, wordt vervangen door een nieuwe, snellere versie. Tegelijkertijd krijgt u als huurklant hierdoor meer mogelijkheden.

Lees meer

Nieuwe klanten brengen u in hogere sferen

Bent u tevreden over WATCH? En zou u ons aanraden bij andere organisaties in uw netwerk? Dan belonen wij dat graag door u in hogere sferen te brengen!

Lees meer