Gezocht: testers van de rapportgenerator

Gepost op: 09-07-2015 om 15:07

WATCH is bezig met de ontwikkeling van een rapportgenerator waarmee rapportages gemaakt kunnen worden op projectniveau. Om te kijken of deze functionaliteit in de praktijk goed werkt, zoeken wij klanten die de generator de komende tijd willen testen.

Rapportgenerator

In WATCH beschikt u al over tal van rapportages. Iedere organisatie heeft echter een eigen werkwijze. Hierdoor sluiten de bestaande rapportages soms niet helemaal goed aan bij uw wensen. In de rapportgenerator bepaalt u zelf hoe en wat u rapporteert. Naast de begrote en werkelijke uren kunnen ook begrote en werkelijke artikelen en begrote en werkelijke overige kosten meegenomen worden. Een door u aangemaakt rapportage-sjabloon slaat u vervolgens op, zodat u deze telkens weer opnieuw kunt gebruiken. 

Testers

Om te testen of de rapportgenerator in de praktijk goed werkt, zoeken wij klanten die deze nieuwe functionaliteit de komende tijd uit willen proberen. Heeft uw organisatie dus behoefte aan extra rapportagemogelijkheden, gebruikt u zowel de Urenregistratiemodule als de Factureringsmodule en bent u bereid om uw ervaringen met de rapportgenerator met ons te delen? Stuurt u dan een e-mail naar reint@musthave.nl.