Snel verdere analyses maken met de platte export

Gepost op: 28-05-2015 om 12:33

Met de platte export kunt u in excel direct verder werken.

Gebruikt u de uit WATCH verkregen managementrapportages voor verdere analyse? Dan kunt u nu gebruik maken van de platte exportfuncties naar Excel. Deze zijn direct te gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van een draaitabel of –grafiek in Excel en dat scheelt tijd!

Platte export projecten en medewerkers

In de Urenregistratiemodule vindt u bij de project- en medewerkerrapportages vanaf versie 5.0.4. de nieuwe platte exports. In deze rapportages staat alle benodigde informatie in iedere regel van de tabel en er worden geen optellingen gedaan. U hoeft de tabel daardoor niet meer aan te passen, maar kunt er direct een draaitabel of –grafiek van maken.

De platte exportmogelijkheid is er telkens in drie niveaus. Afhankelijk van het type rapportage, kunt u een platte export maken op projectniveau, op projectonderdeelniveau, op resourceniveau en op medewerkerniveau.

Het resultaat is een tabel waarbij alle cellen gevuld zijn zonder totalen, waarmee dus snel verder gewerkt kan worden in Excel (zie onderstaand voorbeeld op projectonderdeelniveau):

Nieuwe versie

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, maar gebruikt u nog niet minimaal versie 5.0.4.? Hier vindt u informatie over hoe u over deze versie kunt beschikken.