Vaker versie updaten

Gepost op: 17-03-2015 om 11:38

Voortaan kunt u als klant eerder gebruik maken van de in WATCH doorgevoerde verbeteringen. U hoeft dus niet langer te wachten op de jaarlijkse release.

Wij werken doorlopend aan nieuwe verbeteringen in WATCH. Als klant bent u van ons gewend dat wij deze verbeteringen eens per jaar in een nieuwe release vrijgeven. Vanaf nu hoeft u niet meer op de jaarlijkse release te wachten, maar kunt u doorgevoerde verbeteringen ook tussentijds doorvoeren. 

U vindt de beschrijvingen van tussenversies voortaan op onze website. Afhankelijk van of u WATCH huurt of heeft gekocht, kunt u een tussenversie als volgt doorvoeren:

U huurt WATCH

Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten voor informatie over tussentijdse versies. Heeft u interesse in de verbeteringen en wilt u niet wachten op de jaarlijkse release, stuur dan een e-mail aan support@musthave.nl. Vermeld in de e-mail om welke tussenversie het gaat en in welk weekend u de installatie ervan bij voorkeur gedaan wilt hebben. Wij zorgen dan automatisch voor een update.

U heeft WATCH gekocht

Heeft u WATCH gekocht en heeft u een abonnement op het ontvangen van nieuwe versies, dan kunt u beschikbare tussenversies zelf downloaden en installeren in uw eigen WATCH omgeving.