Nieuwe mogelijkheden WATCH 5.0

Gepost op: 17-03-2015 om 11:28

U heeft in de nieuwste versie van Watch (5.0) weer een heel aantal nieuwe mogelijkheden. Hieronder vindt u de meest in het oog springende verbeteringen.

Logo Watch

Offerte module

De gloednieuwe offertemodule is de grootste verandering. U maakt in deze module met gemak uw offertes aan, vergelijkbaar met hoe u in Watch al facturen aanmaakt. U vult de begrote uren, de begrote kosten en artikelen in om een voorblad te genereren. Als de offerte wordt geaccepteerd, kan de voor de offerte ingevoerde projectstructuur met een druk op de knop direct worden gebruikt voor uw planning, uw urenregistratie en uw facturering. Zo maken wij projectbeheer nog gemakkelijker.

Wilt u ook gebruik maken van deze module, neemt u dan contact met ons op.

Filter vanaf nu ook op uw eigen kenmerken

U kunt vanaf nu in de beheerschermen voor klanten, projecten, projectonderdelen en medewerkers ook filteren op uw zelfgemaakte kenmerken. Voorwaarde is wel dat uw kenmerk gebaseerd is op een domein. In het kenmerkenbeheerscherm (onder beheer extra in de meeste modules) kunt u in dat geval bij het kenmerk aangeven of u het wilt gebruiken als filter in het bijbehorende beheerscherm.

Stuur nu ook reminder voor het gereed geven van meerdere weken

In het “Validatie overzicht totaal”-scherm kon u al een e-mail versturen aan medewerkers die de laatste week nog niet gereed hadden gegeven. U kunt nu ook een e-mail te sturen op basis van het niet gereed geven van iedere week in het gekozen jaar.

Verplaatsen van uren

Heeft u uren geschreven op een verkeerde datum of onder een verkeerd project. U past het eenvoudig aan, door op het plusje naast de uren te klikken en in het pop-up scherm de datum dan wel het project aan te passen. De uren worden dan inclusief alle bijbehorende opmerkingen, kenmerken en artikelen verplaatst.

Verbeteringen bij het valideren

In het “Valideren totaal” scherm is het nu ook mogelijk om niet de complete weekstaat van de te valideren medewerker te tonen, maar om alleen de projectonderdelen te laten zien waar daadwerkelijk uren op zijn geregistreerd. In het “Validatie op hoofdlijnen” scherm kunt u nu bovendien in één keer alle weken gereed geven en valideren.

Alle verbeteringen

En dat is nog lang niet alles. Een overzicht van alle verbeteringen vindt u in de releasenote voor Watch 5.0.